Hazır Ofis ve Sanal Ofis Hakkında (S.S.S.)

Emlak Komisyonu Ödeyecek miyim?

İş yeri açarken genellikle en önemli masraf kalemi ofis kirasıdır. Ofis kirasına mobilyalar, elektronik cihazlar, ihtiyaç duyulan diğer eşyalar da eklenince şirket sahibi olmanın yükü artar. Eğer kalabalık bir ekiple çalışmıyorsanız üstelik de sürekli olarak bir ofise ihtiyacınız yoksa bu masraflar çok gereksiz bir yük haline gelebilir. Günümüzün yükselen trendi hazır ofis seçeneği tüm bu masrafları minimize ederek şehrin en işlek noktasında en prestijli adreslerde ofis sahibi olmanızı sağlıyoruz.

Plan Ofis; Ofis için ödeyeceğiniz kira, ofis mobilyaları, asistanlık ve diğer hizmetleri, elektronik cihazları, otoparkı, kargo servisi dahil her özellik düşünelerek tasarlanmıştır. Ayrıca ofis kirası için emlak komisyonu gibi masraflar da söz konusu değildir. Başka bir deyişle www.planofis.com.tr  ile ofis kiraladığınızda emlak komisyonu ödemezsiniz.

Emlak Komisyonu Nedir?

Ev ya da ofis kiralarken yıllık kira bedelinin genellikle %12’si civarında bir rakam, emlak komisyonu olarak emlakçıya ya da aracı kuruma ödenir. Eğer sahibinden kiralama söz konusu ise emlak komisyonu ödenmez. Plan Ofis; Ofis çözümleri de aslında sahibinden kiralama kapsamına girer. Dolayısıyla her hangi bir emlak komisyonu ödemeniz söz konusu değildir.

Stopaj Avantajından Yararlanabilir miyim?

İş yeri sahipleri için önemli bir gider kalemi olan stopaj, kendine bir şirket açmak isteyen freelance çalışanları ve küçük bir ekiple çalışmayı planlayan start up projeleri çok düşündürüyor. Peki, kira stopajı nedir ve kira stopajı ödemeden şirket kurmak mümkün mü?

Kira Stopajı Nedir?

Bir iş yeri sahibi olmanın getirdiği masraflardan biri olan kira stopajı, eğer şirketiniz için gösterdiğiniz adres kira ise bu kira bedelinin yaklaşık %25’ini kapsayan bir vergidir. Yani iş yeri sahibi ofisi, şirketi için kiraladığı alan için devlete vergi öder.

Hazır Ofis Kiralarsam Stopaj Öder miyim?

Hazır ofis kullanımı, toplantı salonu kiralama, günlük ofis kiralama gibi ihtiyaçlara profesyonel çözümler sunmak üzere yola çıkan Plan Ofis size birden fazla avantajı bir arada sunar. Sağladığı kolaylıklardan biri de stopaj konusunda sunduğu avantajdır. Çünkü eğer kira sözleşmesi kira bedelinin net gider olduğunu belirtecek şekilde düzenlerse bu durumda şirket için stopaj ödenmez.

Hazır Ofis Kiralamanın Diğer Avantajları Nelerdir?

Eğer evinizi şirket adresi olarak gösteriyor ve evden çalışıyorsanız ya da tamamen freelance çalıştığınız bir işiniz varsa ve toplantılar için, resmi adres için, sekreter hizmeti için ofise ihtiyaç duyuyorsanız hazır ofis çözümlerini değerlendirebilirsiniz. Size uygun bir hazır ofis paketini seçerek söz konusu lokasyonu resmi adres olarak gösterebilirsiniz. Ofiste olmadığınız zamanlarda da notlarınız alınır, telefonlarınız şirketinizin adıyla karşılanır, misafirleriniz ağırlanır. Ayrıca kargolarınız gönderilir ve teslim alınır.

Hemen size uygun bir Plan Ofis seçeneği için teklif alarak, müşterilerinizi, yakınlarınızı, meslektaşlarınızı, iş ortaklarınızı şehrin en merkezi noktalarından birindeki prestijli adresinizde ağırlamanın keyfini sürebilirsiniz.

Resmi Şirket Adresi Olarak Gösterebilir miyim?

Sanal ofis, hazır ofis, toplantı odası ve günlük ofis kiralama çözümlerini avantajlı fiyatlarla alabileceğiniz planofis.com.tr ofislerini şirketiniz için resmi adres olarak gösterebilirsiniz.

Eğer freelance veya home office çalışıyor ya da yeni kurduğunuz şirketinizin işlerini daha çok internetten yürütüyorsanız dönem dönem bir ofise ihtiyacınız olduğunu fark etmişsinizdir. Müşterileriniz veya iş ortaklarınız ile yapacağınız toplantılar için kullanabileceğiniz şehrin merkezinde konumlanan şık bir ofis, keyifli olmaz mıydı… İşte tam da burada planofis.com.tr ile kolayca kendi işinize özel bir çözüm üretebilirsiniz. Üstelik kargo ve postalarınızın yanı sıra resmi adresiniz olarak kiraladığınız ofisi göstermeniz mümkün.

İş ortaklarınıza, müşterilerinize, yakınlarınıza iş yeri adresiniz olarak gösterebileceğiniz Plan Ofis ofislerini keyifle kullanabilirsiniz. Şehrin en merkezi noktalarında yer alan, en trend ofis mobilyalarıyla dekore edilmiş, ferah ofisinizi şirketinizin resmi yazışmaları için adres olarak da gösterebilirsiniz.