Neden Hazır Ofis Kiralamalısınız?

Hazır ofisler, şirketlere, freelance ya da home office çalışanlara birden fazla avantajı bir arada sunuyor. Prestijli bir adreste, şık bir ofiste, teknik donanım, ikram çeşitliliği ve temizlik hizmeti konularında tüm ihtiyaçlara en iyi çözümün sunulabildiği bir çalışma ortamı ya da toplantı yapma süreci sağlıyor. Son yıllarda kurumsal şirketlerin dahi sıklıkla tercih etmeye başladıkları hazır ofislerin sunduğu avantajları şöyle listeleyebiliriz:

Sanal ofisler, kiralık toplantı salonları ya da hazır ofisler, farklı bir şehir de toplantı yapacak yer arama derdine son veriyor. Örneğin İstanbul merkezli şirketinizin çalışanlarıyla İzmir’de bir bayi toplantısı yapacaksınız. Bu toplantı için şehrin merkezinde, prestijli bir adreste, konforlu bir toplantı salonu kiralayabilirsiniz. Örneğin İzmir Folkart Towers’te kiralık hazır ofis hizmeti alarak, toplantı boyunca istediğiniz şekilde ikram hizmeti, internet ve diğer donanımlarda destek alırken bu prestijli adresin size sunacağı avantajların da keyfini sürebilirsiniz.

İzmir Folkart’ta kiralık hazır ofis hizmeti alabileceğiniz gibi İstanbul’da da toplantıya katılacak ekibin ağırlıklı olarak bulunduğu bölgeye en yakın noktada ofis kiralamayı düşünebilirsiniz. Trafikte zaman kaybetmeden toplantınıza başlamanın sunacağı zaman kazandıran avantaja ek olarak daha şık, daha modern, daha konforlu bir toplantı salonunun keyfini de sürebilirsiniz.

“Neden kiralık ofis” sorusunun yanıtlarından biri de, bu sistemin, şirket masraflarını azaltan mükemmel çözüm sunabilme avantajıdır. Zira, büyük toplantı salonları olan geniş bir ofise ihtiyacınız olmadığı halde sadece yılda bir kaç kez yapacağınız toplantılar için böyle bir ofise kira ödemek zorunda kalmadan aradığınız konforu istediğiniz zaman hazır ofislerle kullanabilirsiniz.

Günlük kiralık toplantı salonları, müşterilerinizi en prestijli adreste üstelik çok şık bir ofiste ağırlamanıza olanak sunar. Şirketinizin imkanlarıyla sunamayacağınız bu lüksü uygun fiyatlarla sağlayabilirsiniz.

Hazır ofis fiyatları, şirket bütçenizi zorlamaz. Günlük ofis kiraları ya da günlük toplantı odası fiyatları, bir ofisten diğerine ve verilecek hizmetin detaylarına göre değişir. Ancak Folkart Towers gibi ya da Byoffice Plaza gibi prestijli adreslerdeki şık dekore edilmiş ofislerde toplantı yapmak, çalışmak için ödeyeceğiniz miktarlar oldukça uygundur.

Planofis ile hızlı başvuru yapıp, dakikalar içinde online hazır ofis teklifinizi alabilirsiniz.

Size en uygun teklifi almak için formumuzu doldurun. Sanal & Hazır ofis uzmanlarımız sizlerle en kısa sürede iletişime geçsin.